Ακτινίδια Elita™ Εξαιρετικής ποιότητας.
Το σύνολο σχεδόν της παραγωγής για τα Ακτινίδια αφορά στην ποικιλία Hayward και το μεγαλύτερο μέρος της προέρχεται από την Πέλλα, Ημαθία, Πιερία και Καβάλα.
Όλη η διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης είναι πιστοποιημένη. Η διαχείριση και αποθήκευση πραγματοποιείται σε σύγχρονους ιδιόκτητους ψυκτικούς θαλάμους της ELITA™. Η διακίνηση από την παραγωγή στη συσκευασία γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία.
Στην ELITA™ στοχεύουμε στην ποιότητα των καρπών. Αυτό επιτυγχάνεται με συνεχή παρακολούθηση & έλεγχο της συγκομιδής από ειδικούς γεωπόνους, καθώς και με την καταλληλότερη επιλογή σταδίου ωρίμανσης.
Η συντήρηση πραγματοποιείται σε ιδανικές συνθήκες στις άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένες υποδομές μας ώστε κάθε φορά να απολαμβάνετε εξαιρετικής ποιότητας ακτινίδια ELITA™.
Συσκευασία – Τυποποίηση
Περιγραφή | Καθαρό Βάρος | Διαστάσεις | Κιβώτια/Παλέτα 100x120cm |
---|---|---|---|
Μονόσειρο χαρτοκιβώτιο | 3kg | 50x30x7 | 264 |
Μονόσειρο χαρτοκιβώτιο | 5kg | 60x40x7 | 160 |
Χαρτοκιβώτιο 10κιλο | 10kg | 40x30x20 | 90 |
Χαρτοκιβώτιο 10κιλο κλειστό | 10kg | 40x30x20 | 110 |
Χαρτοκιβώτιο κουπάκι 10×1 | 10x1kg | 60x40x14 | 75 |
Εποχικότητα
Συμβουλές για καταναλωτές
Τα Ακτινίδια είναι μια καλή πηγή βιταμίνης C, αντιοξειδωτικών και φυτικών ινών.
Τα αντιοξειδωτικά – συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης C, της χολίνης, της λουτεΐνης και της ζεαξανθίνης – βοηθούν στην απομάκρυνση των «ελεύθερων ριζών», οι οποίες είναι ασταθή μόρια που παράγει ο οργανισμός κατά τη διάρκεια του μεταβολισμού και άλλων διεργασιών. Εάν δημιουργηθούν πολλές «ελεύθερες ρίζες», μπορούν να προκαλέσουν οξειδωτικό στρες, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των κυττάρων. Αυτή η ζημιά μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα όπως καρδιακές παθήσεις ή καρκίνο. Τα αντιοξειδωτικά προστατεύουν το σώμα, καθώς αποβάλλουν τις «ελεύθερες ρίζες».
Εάν φυλάσσονται στο ψυγείο, τα ώριμα ακτινίδια μπορούν να διαρκέσουν περίπου 4 εβδομάδες. Μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε μια σακούλα, κατά προτίμηση χάρτινη, μαζί με ένα μήλο ή μια μπανάνα για μία ή δύο ημέρες ώστε να ωριμάσουν.
Fruit Fact!
Το ακτινίδιο πήρε το όνομά του από το εθνικό πουλί της Νέας Ζηλανδίας, το ” Kiwi ”