Μήλα Elita™ Εξαιρετικής ποιότητας.
Το σύνολο της παραγωγής για τα Μήλα προέρχεται από Λάρισα, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη και Πιερία. Τα Μήλα είναι από τα φρούτα που μπορείτε να απολαύσετε όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Τα Μήλα λόγω ευαισθησίας χρειάζονται προσοχή στην μεταχείριση από την συγκομιδή έως τον τελικό καταναλωτή. Η συσκευασία τους γίνεται σε ξύλινα τελάρα χρησιμοποιώντας ειδικές θήκες ανά μέγεθος.
Χρειάζονται προσοχή στον χρόνο συγκομιδής ώστε να αποφευχθεί η γρήγορη αλλοίωση της ποιότητας και το γνωστό εσωτερικό καφέτιασμα.
Όλη η διαδικασία παραγωγής και αποθήκευσης είναι πιστοποιημένη. Οι σύγχρονες μονάδες αποθήκευσης και διατήρησης φρούτων ELITA™ εγγυώνται Μήλα άριστης ποιότητας που διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά. Προσεκτικά διαλεγμένα και συσκευασμένα προσφέρουμε σχεδόν 11 μήνες τον χρόνο, μήλα μοναδικής νοστιμιάς ELITA™
Συσκευασία – Τυποποίηση
Περιγραφή | Καθαρό Βάρος | Διαστάσεις | Παλέτα |
---|---|---|---|
Ξύλινο Τελάρο Μονόσειρο | 3,5 – 4kg | 26 x 46 x 9 | 180 – 207 |
Πλαστικό Κλουβάκι μιας χρήσεως | 6 – 10kg | 30x40x20/14 30 x 50 x 19 |
80 – 130 |
Πλαστική Κλούβα | 18 – 20kg | 32 x 52 x 32 | 49 |
Εποχικότητα – Kόκκινα Μήλα
Εποχικότητα – Πράσινα Μήλα
Εποχικότητα – Κίτρινα Μήλα
Συμβουλές για καταναλωτές
Έρευνες έχουν δείξει ότι τα αντιοξειδωτικά στα Μήλα μπορούν να επιβραδύνουν την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων, καθώς απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Επιπλέον, μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα στο πάγκρεας, γεγονός που μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες διαβήτη τύπου 2.
Μπορούν, επίσης, να βοηθήσουν στη μείωση της χοληστερόλης, καθώς και στην προστασία του DNA από οξειδωτική βλάβη, η οποία είναι μία από τις κύριες αιτίες του καρκίνου.
Τα μήλα πρέπει να φυλάσσονται στο πιο κρύο συρτάρι του ψυγείου, μέσα σε μια πλαστική σακούλα με τρύπες, ή να καλύπτονται με μια υγρή χαρτοπετσέτα. Αποφύγετε να αποθηκεύετε άλλα λαχανικά ή φρούτα στο ίδιο συρτάρι, γιατί θα αποσυντεθούν πιο γρήγορα.
Fruit Fact!
Υπάρχουν 3 τύποι μήλων – κόκκινα, κίτρινα και πράσινα. Κάθε τύπος έχει ξεχωριστό σχήμα, χρώμα και υφή, ενώ η γεύση του μπορεί να είναι γλυκιά ή ξινή.